pondělí 12. února 2024

Deadpool & Wolverine

Jak se dalo čekat - všichni chtějí v traileru vidět Jackmana, tak ho dáme na úplný konec, mrk, mrk, ale vlastně ho tam nedáme, mrk, mrk, protože po všech předchozích MCU průserech budeme v kampani muset tohle rendezvous vydojit až do sucha a přece si všechno nevystřílíme hned napoprvé:-).

Palec nahoru, že nezapomněli na Baccarin, palec dolů, že nezapomněli na Garner:-), rádoby odvážné fórky na myšáka asi budou přesně tak trapné, jak jsem se obával (snad jich ve filmu moc nebude), Reynolds od dvojky "hraje" Deadpoola v podstatě v každé roli, ve které se od té doby objevil a je to už poněkud únavné, tak jsem vlastně zvědavý, zda to na domácí půdě znovu zafunguje, nebo tuhle hereckou polohu už tak zprofanoval, že není cesty zpět a jakou bude mít Reynolds s Jackmanem buddy chemii si nechali na trailerové "pokračování příště", takže zatím not great, not terrible.


Trailer zejména díky chytře zvolenému songu fajn, ale kromě vypalovačky od Maddony jsem doufal ve vypalovačku i od Disneyho a po traileru prozatím nemám ten pocit.

Kvůli Jackmanovi (a Baccarin:-)) se do kina podívám, ať už to nakonec dopadne jakkoliv, ale zjišťuju, že hláškující Reynolds na mě, po těch letech recyklace stále stejné polohy, moc nefunguje už ani v jeho ikonické roli, která ho "udělala" a zatímco Jackmana v dtto si půjdu "naposledy" užít, tak Reynoldse nově vyloženě přežít. Každopádně snad si tady Levy vybere nejsilnější chvilku své kariéry a kromě tuny memberberries a easter eggů dodá i našlapanou akční buddy jízdu. Jeden nuzný souboj pláštěnkových titánů bohatě stačí (Snyder jistě souhlasí:-)).