neděle 8. října 2023

The Beekeeper

Ale ne, tak to je zklamání. Já doufal, že Statham bude umět komunikovat se včelami a všechny ostré hochy nechá dělnicemi ubodat k smrti za to, že mu kradou zásoby medoviny:-). A ono je to jen běžné akční béčko o tajném agentovi v důchodu, kterého okolnosti vyprovokují k poslední akci, při které jen tak náhodou odhalí celostátní spiknutí. 

Kecám, Stathama v režimu neřízená střela si dám rád kdykoliv v čemkoliv a tohle vypadá až překvapivě fajn. Nebere se to vůbec vážně (za což palec nahoru), eRkový rating tady podle všeho nebude jen na f-word ozdobu, dokonce se ukáže i pár laskominek lomeno fatalit a na skok se zastaví Irons. Asi to bude jen běžné akční béčko (…), ale za mě zatím dobrý. Ayer má po slabém Tax Collectorovi co napravovat, tak snad trailer nekecá a s pisálkem Wimmerem si tady vybrali silnou chvilku.


Tvl, taková smršť, odkud se to tady bere:-)? Však je to úplně v pohodě akční béčko, které si na nic nehraje. Ne, není to nový Wick, ani Nobody a za měsíc si na to pravděpodobně nikdo nevzpomene (pokud nedojde na dvojku:-)), ale těžký průser, natož filmové dno, je fakt někde úplně jinde.

Vytáhni v hospodě: Na imdb to má aktuálně vyšší rating než třeba Argylle a to má Ayer trojnásobný počet hodnocení oproti Vaughnovi. Uwe Bolla na vás, bando jedna:-).