středa 1. února 2023

The Boogeyman

To by bylo, aby i letos v kinech Kinga nebylo:-). Konečně z mistrovy obsáhlé knihovny někdo vytáhl zase něco méně známého, namísto neustálého adaptování provařených klasik. Bubák v baráku versus dítě je sice premisa, která ve filmech byla už kdoví kolikrát, ale vypadá to více než slibně a některé pasáže v traileru imho dávají vzpomenout na nejlepší Wanoviny (jedničky & dvojky Insidious & The Conjuring). Pokud bude ve filmu víc takových kamerových hrátek jako ta s postelí, tak by to mohla být navíc i slušně stylová žánrovka.

Testovačky u Foxů dopadly až tak pozitivně, že původně pro stream určený film nakonec putuje do kin (s Prey to nevyšlo, ještěže alespoň tady jo) a podle traileru to prozatím vypadá, že zaslouženě, tak snad to klapne a Boogeyman odvede svou práci hodně důrazně a hodně důkladně:-).


Stylová pozvánka na strašidelnou párty k bubákovi domů, jen co je pravda:-). Vypadá to pořád velice nadějně a sice to spolu nemá nic společného, ale kdyby to nakonec dopadlo ve stylu prvních dvou dílů Insidious & The Conjuring, vůbec bych se nezlobil. Některé scény svou náladou a nasvícením na mě působí, jakoby vypadly přímo odtamtud, což je snad dobrá zpráva. Loni to byla stran zfilmovaných mistrových adaptací docela slabota, tak snad to letos vyjde o poznání lépe. Zatím to vypadá, že je k tomu dobře nakročeno.