čtvrtek 2. září 2021

Red Notice

Koukám na to a říkám si hmm, takže vykrádačka H&S s F&F 6 a k tomu Hitman´s Bodyguard nejen příběhově, ale i co se týče postav, kterým tady jen změnily jména. Pak kouknu sem a očividně nejsem jediný, kdo to tam vidí:-). 

Reynolds mě už s tou svou škatulkou naivního ukecaného vtipálka dost...štve, ale kvůli Johnsonovi a Gadot doufám, že to bude alespoň slušná jednohubka na jeden večer. Protože přesně tak imho tenhle generický trailer působí.


Chtěl jsem původně napsat, že je v podstatě úplně jedno, jak to kvalitativně dopadne, protože to opět bude bořit rekordy sledovanosti v těch Netflixáckých statistikách (přehráno 2 minuty plus, nebo jak to započítávají zrovna teď) a za rok, za dva ohlásí dvojku.

Pak jsem ale zjistil, že to má budget mezi 160-200m, tj. ještě větší přestřel, než u Six Underground:-) Měl jsem za to, že podobným vysokonákladovým produkcím dal Netflix před nějakou dobou stopku, to se stalo až po tomhle? Six Underground dvojku nedostal imho hlavně kvůli tomu šílenému budgetu, tak bych si tipnul, že bez dvojky to bude i zde. 

Jinak tedy, když pominu těch 40/60m, které údajně jdou těm dvěma/třem po 20m, tak v čem ten zbytek, proboha, utopili, když už v traileru to vypadá jako totální prefabrikát bez jakýchkoliv eyecandy/moneyshot záběrů? Jedině obstrukce kvůli pandemii při natáčení, jinak si to nedovedu vysvětlit:-).


První trailer meh, ale tohle vypadá docela slušně. Pořád nějak nevěřím, že to nebude jen standardní (tj. průměrná) neflixovská jednohubka na jeden večer, ale podle druhého traileru tam alespoň nějaká šance ještě je.

A doufám, že se dostanou ven nějaké bloopers, protože bych se vsadil, že Johnson tu svou představovačku musel jet vícekrát ("I´m special agent Luke Hobbs...fuck, fuck, fuck...what´s my name in this shit?"):-).