pátek 3. září 2021

Moonfall

No pěkně, Emmerich jako vyšitý a k tomu Berry s Wilsonem:-) Z teaseru to na mě působí, jako kombinace ID4 a 2012, což nezní vůbec špatně. Pokud to tak bude, tak paráda a Resurgence bude odpuštěna. Jo, a protože Měsíc se od Země ve skutečnosti vzdaluje, tak za tím budou ufoni, to je jasné:-).


Trpaslíci astronauti v Morii na Měsíci kopali příliš hluboko a probudili Balroga ufona, skrývajícího se uvnitř:-). Aneb spojíme ID4 a 2012, protože tohle tady ještě nebylo. Příště tipuji kombinaci StarGate a The Day After Tomorrow nebo Universal Soldier a White House Down:-).

Bude to blbé, ale plné triků, over the top scén a hlášek (doufám), prostě Emmerich jako vyšitý. Pokud to bude zábava, tak jsem pro:-).


Emmerich má svou jasnou cílovku (do které se také počítám), která chce vidět over the top akci, cheesy hlášky, jednorozměrné figurky a planet-scale destrukci a tady tohle všechno (opět) dostane. Nic více, nic méně a mně to stačí. Jen je škoda, že mimozemšťany propálili už v trailerech a nenechali si je jako překvapení až do kina.